Dalgalanan Türk Bayrağı | 100 NUMARALI ADAM

2021 BABALAR GÜNÜ

BABALARIN SÜPER KAHRAMANLARDAN TEK FARKI  PELERİN GİYMİYOR OLUŞLARIDIR 
   
 20 Haziran 2021 Pazar bugün babalar günü. Aslında ben bir gün yerine hergün sloganını her zaman kullanıyorum. Sadece bugün babalar günü olmamalı aslında hergün babalar günü olmalı. Bu sene babama verdiğim hediyem. Kendi yaptığım tablom.


       Başta babamın, dedemin ve amcamın babalar gününü kutlayarak yazıma devam etmak istiyorum. Bu özel güne özel bir orman yarattım kendime sahiplendiğim ağaçlarımı tüm tanıdığım öğretmenlerime armağan ettim. Şimdi kimse sadece kağıt üzerinde olduğunu lafta kaldığını sanmasın öğretmenlerim adına zaten dikmiş olduğum ağaçlar büyümeye devam ediyor. Ankarada hatıra ormanım var öğretmenlerim adına diktiğim ağaçlardan oluşuyor. Sizlerde ağaç bağışlayarak veya sahiplenerek yurdumuza katkı sağlamanız mümkün. Benim bu güne kadar sahip olduğum toplam ağacım 2500-2750 arası gercek rakkamlar bunlar, hatta hepsinin yerleri sertifika ve koordinatları ile belli. Bunların en büyük kısmı Tekirdağ'da bulunmakda daha sonra TÜRKİYE genelinde her ilde ağacım var. Şimdi bu güne özel sizler için sahiplendiğim ve diktiğim ağaçlarımı paylaşıyorum.


    Babamın ve Porf. Dr. Ziya SELÇUK, Prof. Dr. Mehmet Emin BİRPINAR, Dr. Kerem KINIK, Mevlüt ÖZMEN, Hüseyin ER, Coşkun ESEN, Mustafa DİKİCİ, Ayhan KORKMAZ, Timur TUĞRAL, Levent ÖZİL, İrfan Zeki ER, Bülent ŞAHİN, Hüseyin BAŞGÜN, Mehdi TURĞUT, Taner Gülek GÜMÜŞEL, Mehmet Ali KATİPOĞLU, Emin ÇIKRIKÇI, Mustafa Atınç KASAPOĞLU, Mahmut OĞUZ, Arif  DEDE, Murathan CİLA, Prof. Dr. Aslan GÜLCÜ, Prof Dr. S. Sadi SEFEROĞLU, Deniz İrem ve Asya İpek'in Babası Doç. Dr. S. Tunay KAMER, Alp KÖKSAL, Cezmi EŞELİOĞLU, Aybüke Güz'ün babası Fatih SARIKABAK, Bilal GÜR, Cengiz GÜNGÖR, Mehmet Nuri ÖZTÜRK, Nevzat CAN, Tolga KILIK, İzzet DİLBER, Egenin babası Prof. Dr. Mehmet Ali ERKURT, Fırat ŞAD, Nurdal DURMUŞ, Arif MUŞTU, Ercan TÜRK, Uzman. Sarper ARIKAN, Fedayi ÇIRAY, Ahmet YILDIZ, Yıldıray BAŞ, Erol YAŞAR, Yusuf Ozan PIŞIL, Aydın GÜL, Metin GÖRÜNMEZ, Sefer ERGEN, Ali Can SAĞLAM,  Ercan EROĞLU, Savaş ÖZEN, Zekeriya ELİFOĞLU, Mehmet ERSU, Erhan TENEKECİOĞLU, Bahri YILDIZBAŞ, Beytullah FİDAN, Nurettin TAŞ, ŞAMPİYON ARTUN'un babası Ferudun ÖZDEMİR ve isimlerini yazamadığım tanıdığım tüm babaların 20 Haziran 2021 babalar gününü kutlarım.


  
  

Twitter Facebook Google Plus Instagram Email